Friends :)

LIKE jika anda SUKA :)

Friday, July 15, 2011

kisah tragis . apa pun tak boley !

Salam...

ni nak konsikong cerita pasai result U yg baru kuar tu..
dap dup dap dup..(bunyi jantung)



eh sory k..jantung i tak bunyi mcm tu pun..
takde maknanya nak gelisah tak tentu hala..ok  =D
actually dah tau result U kuar harini (15july'11) dari minggu lepas lagi..
alih-alih tiba saatnya lupa la pulak...hehehe
masa tu time lunch g kuar jln2 sbb friday lunch hour panjang..
dpt call dari kawan baru teringat..
lepas balik ofis gi la on9 jap check result.
nak check melalui sms tak boleh sbb pakai hot ticket..heeee
banyak songeh la pulak bila da bukak tu..nak no angka giliran.
sumpah ! aku da tak hingat langsung..hahaha
call kawan tanya..da dapat code skola tapi kedudukan lupa..heeee (teruk bebeno)
try.try and try dpt la jugak bukak...










TAHNIAH!
Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut: 
 
NAMA PROGRAM : IJAZAH SARJANA MUDA PENGURUSAN PERNIAGAAN DENGAN KEPUJIAN (PEMASARAN)
IPTA : UNIVERSITI MALAYSIA SARAWAK (UNIMAS)

perghhh,,gempak la..tak bole bla la weyh...takde yang lagi jauh ke?? aku suka jauh-jauh ni...adhoii
sedihnya...tak mau la..tersangat jauh la... =(

so,kita buat plan lain..bak kata orang menuntut ilmu dimana-mana aja kan..
aku nak apply UiTM amik PPLK tak pun PPJJ ..
then bukak laman web UiTm shah alam  ( http://www.uitm.edu.my/index.php/en )
alhamdulillah...syukur kemasukan masih dibuka..
so,esok kene gi post office beli no pin. (bukak ke esok eh?)
takpe try je.. =)

antara sebab TAKNAK pegi UNIMAS tu :  =(

1- JAUH yang tersangat.
2- JAUH yang tersangat.
3- JAUH yang tersangat. heeeeee =P
4- Family pun jauh~
5- Sayang kerja,sayang kawan kat ofis ni expecially kaka ekin..=.=;  muahh..muahh..
6- Cost tinggi kott..setahun sekali belum tentu balik.kan?kan? (yela,,sbb takde wet)
7- Tak dapat jumpa kawan2 lama..
8- Rindu kat bf* (ade ke?)

tu je kott...lau ade nanti aku tambah eh.. ^.^
so,after this..kene decide betul-betul utk yang terakhir kalinya...
sape-sape yang ade pandanga tu tulung la aku bagi pendapat apa yang terbaik..
sekarang tak bole nak fikir sebab saket otak !! nanti lain jadinya kang...




relex...cool bebeh....yeeehaaa  :)

p/s - sedang saket otak !! carikan aku obat....




hanya tersenyum...~  =)


1 comment:

cottonlady said...

so x g ler nih fafa,sa doakn yg trbaek utk fafa dlm pape pn pilihan yg fa bwat ek~