Friends :)

LIKE jika anda SUKA :)

Tuesday, January 10, 2012

ha ! kan dah serik....

Assalamualaikum :)
happy wednesday.

okay,,firstly.look at the picture .





very nice shoes..inilah kasut sandal selipar (*apa2 ajelah) yang menarik perhatian aku !
simple and ber style kan ?? (*mungkin bg aku kott :) )

haku nak habak kat hang ni..haku ni memang gila online sale.macam-macam dah aku beli terutamanya baju dan beg. Bagi haku beli online ni lebih mudah sebab apa, ia menjimatkan masa haku untuk keluar gi shopping dan akhirnya tak bawak balik satu hapa pun barang. tu yang haku menyampah sekali !
dan kadang tu haku bawak balik barang merapu .
tapi keburukan yang aku benci sebab kadang tak sedar yang duit aku semakin kurang dlm bank sbb asyik transfer je..aduii..apa pun tak boleh !

okay berbalik pada asal...
kasut yang kat atas tu tu tu...disebabkan aku berkenan sangat..so,,aku belila dan untuk pertama kalinya aku beli kasut secara online..
kasut tu pre-order dan kene tunggu beberapa hari untuk dapat..tunggu punya tunggu sampai jugak kasut tu kat aku...dengan perasaan gembiranya aku pun bukak dan try la .. ngam doe ! yeehaaa :)



tapi......................................baru aku sedar rupanya lapisan atas kasut tu diperbuat dari 'ba alif ba ya' ..
sebab ada titik 3 kat kulit tu....macam ni ha !


ni aku cilok dari google !


jelas tak? nak lebih jelas tekan ni "ba alif ba ya" .
dan haku pun tak tau nak buat apa dgn kasut tu dan owner online shop tu pun tak tau yang kasut tu diperbuat dari "ba alif ba ya".dia hanyalah agent dropship shj..
tak kan aku nak pulang balik kott..kesian la pulak kat owner tu kan..emmm

tu jelah al-kisahnya..
lepas dari tu aku "serik" beli kasut online dah sampai sekarang walaupun ade jugak la usha-usha kasut2 cantik tapi aku dah takmo beli eh...

TAMMAT

p/s - nak beli barang online hati-hati ye...pastikan tanya details pasal barang yang nak beli tu..tak pun senang je lau rasa ragu-ragu TAK YAH la beli ... sekian wassalam  :)

2 comments:

CintaKhadijah said...

uish.. membazir je kan..
beli on9 bnyk buruk dr baik rasanya..==

Azhafizah[フィザ] said...

kena lebih berhati hati membeli online..tanya details lepas tu kalau ok baru beli.