Friends :)

LIKE jika anda SUKA :)

Friday, March 25, 2011

mari join heartbeat.

Salam... =)

entri kali ni mengenai advertisement.oke..
pada anda semua yang inginkan pendapatan lebih..
selain daripada aktiviti lain yang anda buat..
jomla join heartbeat..
sangat menguntungkan.menguntungkan?
bole la...sikit-sikit daripada tak dapat apa..kan?kan?
hehehe =)

if anda nak tahu,,actually,ni first time saya letak iklan kott kat blog.saje je try.
yela,,asal je saya masuk blog orang lain,,macam-macam iklan mereka letak..
mesti punyalah !
so,,dari situla,,saya tertarik nak letak iklan..
walaupun saya tahu,,tak ramai pun orang yang masuk blog saya ni..
hahaha...sangat sadis kott..(*sadis la sangat!)
lagi satu,ada terbaca gak ada antara pemblog-pemblog yang dapat income RM100 dalam masa 6 hari..
oh yeah ? setakat mana kebenaranya,,saya pun tak tahu la..
tapi ,inshallah la betul dab boleh dipercayai kott.. =)
heartbeat ni pun tak akan effect secara langsung status glitterat (*betul tak aku eja?) 
dan yang bestnya lagi pada mereka-mereka yang register under kau orang,
kau orang akan dapat RM2 setiap seorang yang mendaftar.
oke..
mungkin RM2 bagi kau orang tak banyak kott..
tapi bagi saya,alhamdulillah...
sape je nak bagi kau orang duit? mai habak kat aku!
oke pada sesiapa yang nak join,
follow step dibawah

langkah 1  :
(klik dulu image dibawah untuk ke laman web heartbeat)


langkah 2 :
(klik pada icon heartbeat yang diBULATkan)


langkah 3 :
 (klik create account untuk mendaftar)

langkah 4 :
(isi segala maklumat yang diperlukan)


langkah 5 :
( lepas masukkan password anda, jangan lupa tick dekat kotak i agree tu, then klik continue)

langkah 6 :

(selepas selesai mendaftar, klik join hb affilate seperti yang diBULATkan dalam gambar dibawah)


langkah 7 :
(klik online application, seperti gambar anak panah dibawah)



(isikan segala maklumat yang diperlukan)

langkah 8 :
(tick pada kotak i agree then klik continue)


langkah 9:
(selepas itu, klik get code, seperti gambar yang telah dibulatkan itu)

langkah 10 :
(kau orang boleh pilih jenis iklan vertical ke horizontol ke, klik aje pada tanda kotak yang ditunjukkan seperti dibawah,lepas tu copy code)


langkah 11 :

selepas copy code, macam biasa design-- add gadget--html/java script--paste code dekat situ, dan letaklah iklan tue dekat tempat yang sesuai.

kalau korang nak cek earning , korang boleh klik my hb affilate

p/s - mari join ramai-ramai .. =) selamat mencuba !


hanya tersenyum...~  =)  MySpace


4 comments:

erleena said...

wahhhhhhhh betul2 ramay yang taruk iklan2 nieh,tapi el malas hihi

juz for fun blog nieh :)

Iffa Zafira said...

=)
tau xpe...iffa pn saje2 je letak..hehehe

DOVE... said...

ohmygucci,
byk betul step nya..adeh.
tolong buatkn boleh dear..?
hehehehe :P

Iffa Zafira said...

hehehehe...
mmg nmpk bnyk tp bndanya sama je..
xsush pun... =)