Friends :)

LIKE jika anda SUKA :)

Monday, February 21, 2011

kiamat !

 comelkan kucing ni...even muka dia mcm nak terberak !
heeeee~ =P

hahaha,,,
21st february merupakan hari kiamat bagi budak STPM 2010.
*bak kata faruq !!

akhirnya berlalu juga hari ni eh..
result pun aku belum amik lagi !! haiss,,teruk betul !
bukan aku takut eh sebenarnya. (tak mengaku konon!)
heeeee~

aku ucakan tahniah pada mereka-mereka yang mendapat excellent result !
yang kurang bernasib baik..tidak mengapa..
maybe bukan rezeki kau orang sekarang.
sapa tahu akan datang kau orang lagi hebat dari yang sekarang.
dan terimalah seadanya..
ingatlah,itu yang kau orang usahakan,itulah yang kau orang dapat ! oke.
jangan sedih-sedih ye..think positive.
bersyukurlah dgn apa yang diperoleh !! (cehh,,mcm ustazah la pulak!)

kerana ketidak sempatan untuk menghadirkan diri ke sekolah..
alamatnya,,,cek on9 da sms jele...
masa lunch gi kedai beli topup 5 hinggit.
semata-mata nak cek result !
haiss,,melayang 5hinggit..takpetakpe
duit bole dicari.
and then cek la result.. caranya senang aje...

1-type STPM><NO I/C send ke 36363.
2-type STPM><RESULT><NO I/C send ke ?? (aku tak hingat no la!sory eh)heeee~

5sec kemudian...kling...'telefon bebunyi' (bunyikan ala-ala wonder pet eh!)
haiss,,teragak-agak nk bukak.
dpendekkan cerita,,takla semegah mana pun result aku.
ramai lagi yang lebih hebat.
tapi,,alhamdulillah..sudah bagus untuk aku.
walaupun aku tahu..mesti kau orang kata "ek,ele,,takla hebat mana pun!."
tapi setakat tu ajela,,kemampuan aku...
aku tak sehebat kau orang ! oke. =(

dan seterusnya...tak bagitau pun lagi parents aku pasal result stpm aku !.
hehehehe...ssshhhh senyap-senyap sudah. =P


p/s - bila boleh perigi sekulah amik itu result yang sebetulnya?

hanya tersenyum...~  =)  MySpace





2 comments:

faruqyaminidris said...

KIAMAT!!!!!!!!!!
aik??....??
mne padang mahsyar nyer??
owh..naseb baek aku kat dunia lg..haha
debaran STPM da berakhir~...
hrrmm...tahniah pade blogger iffa zafira...krn tlh memperolehi result 3.?? scalaricture..utk STPM,hehe..

Iffa Zafira said...

masyarnya xde...
blum siap lgi..dlm pmbinaan..
terima kasih..
xdela hebat mna pn !.
biasa2 aje.. =)