Friends :)

LIKE jika anda SUKA :)

Monday, February 7, 2011

Reunion at KL (5Feb2011)

wah,,,hebat !
terharu sangat ! ;)
rasa macam nak nangis pun ade
MySpace
(ayat poyo!abaikan.)heeeee....~
si lady boss belanja makan kat CNS (chop n stick.)
ingatkan nak belanja makan jek..
tak jangka pun dorang bawa kek birthday..serius !
kek 3in1..hahaha

1-reunion
2-my birthday.(w'pun da lepas lama kott!)
3-birthday Sally.(bekurun nak tunggu!heee ;p)

takpe,,tak kesah munye...
anyway,,kek tu sangat comel !!
tak sempat nak merasanya...
da kene rembat ngan si edie bawa balik..
kuang asam jawa betol ;p

mari,,saksikan ini gamba
 ;)
*lady boss belanja..thanks elina !
(kat belakang tu la ehem2 dia)
*ni haa keknya..kek3in1..comel kan?
kek untuk my birthday and Sally..w'pun birthday aku da lepas lama kott..=)
*inilah kami !keseronokan teserlah =)
*muka budak kelaparan kott.(muka aku tak macam ni eh,w'pun aku dlm kelaparan!)

*haha..aku suke tengok pic nih !(jgn mara eh sally ;p)
*Ora si baju purple.lau nak tahu ni la awek si Justin BIBIR tuh. ;p
dan beliau la order makanan yang paling "sedap"..heeeeee~




bukan setakat reunion je...dapat member baru..hehehe
sukasuka ! ;)

 tu orangnye..yg hujung sekali !

lewat malam baru balik kott..
sebelum tu gi ronda-ronda KL dulu.. =)
tersinggah la tasik titiwangsa..(yeke?lau tak silap la)
duk lepak-lepak jap..
kuang asam elina.ade ke patut dia tinggalkan aku dgn F.
(kau orang mesti tau sapa kn.)
sengaja betul ! wa malu la,,tahap gaban kott !
MySpace
xpe,,cool bebeh ! buat dek suda...
pastu baru balik,,sian sama si dia tuh.ngantok kott bru balik keje.
sory la der,,saya tak tahu pun...
if anda terbace entri ni.
thanks bagi naik kete yang cantik tu.
tak sempat nak cakap.
bukan tak sempat..saya malu sebenarnya la...
ngehngehngeh.... ;)

lepas ni agak-agak sapela yang nak belanja eh??
alangkah indahnya dunia !!
MySpace
masyukmasyuk...
heeeee~ =)
tapi,,yang tak besshnya sebab ade yang tak join sekali !
ecah...faruq..aku rindu korang doe.. <3<3<3



p/s - thanks so much kau orang. ;))
        haisss,,, bila la aku nak belanja kau orang pulak !
        gaji aku sen sen jek.tak macam kau orang ribu riban !
        xpe,,tunggu jela eh... ;)
MySpace
hanya tersenyum...~  =)  MySpace

3 comments:

Anonymous said...

rugi!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku x dpt ikot...huhu

faruqyaminidris said...

rugi!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku x dpt ikot...huhu

Iffa Zafira said...

alalalala,,,
xpela...lain kali ada lagi kott..
tggu thn dpn,ak blnje.hehehe
ko ble nk blnje?
hjung buln gi PD yok..
mau ka?